Jak vybírat alu kola?

Všechny nabízené ALU disky jsou prvotřídní kvality od největších evropských výrobců (elektrony DOTZ, ENZO, AEZ a další). S novými koly bude automobil mnohem krásnější. Vyberte si z naší široké i levné nabídky a budete spokojeni.

Jak vybírat litá ALU kola?

  • dle značky motorového vozidla
  • dle modelového typu vozidla
  • dle motorizace

 Dotazy ohledně použití  a dostupnosti disků na tel. čísle:

773 761 803

 

Pokud chcete větší kola, která lze na vaše vozidlo namontovat a nemáte je v TP,  na vyžádání vystavíme typový list pro zapsání na příslušném úřadě. Alu kola se vyrábějí v různých roztečích i počtech otvorů. Možnost osobního odběru v Brně.


Bezpečnostní šroubyCena hliníkového kola obsahuje příslušenství jako jsou jistící šrouby. Případně středící kroužky
. Bezpečnostní šrouby lze ke kolům samostatně zakoupit. Nejsou tedy v ceně prodávaných disků.


Nejrozšířenější rozměry hliníkových kol s pneu jsou samozřejmě ty, které jsou nejběžněji zastoupené mezi vozy na našich silnicích. Hliníková litá kola jsou bez skrytých poplatků.

Pokrok vstupuje i mezi ALU kola

Dnešní litá alu kola na auta se vyrábějí tak pokročilými technologiemi, že je využita řada ochraňujících prvků, které zásadně prodlužují životnost ALU kola a přitom zachovávají estetický vzhled. Základem je zesilněná vrstva laku. U některých dražších kol je dokonce speciálně vodě a nečistoty odpuzující.

Na jaře není nutné hliníková litá kola speciálně ošetřovat. Stačí běžná údržba neagresivními mycími prostředky. Ty by mohly poškodit atraktivní vzhled disků. Kola byste měli skladovat na suchém místě.Již nemusíte mít strach, že hliníková kola po zimě zkorodují. Odštípnutý lak od štěrku nebude běžným. Můžete s nimi vyrazit i na hory, jelikož sněhové řetězy nejsou již problémem.

CLIFF